Unstoppable


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0477080/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 7.4 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.8 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.1 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.9 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 8.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.8 / 10 


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=JM-0Ywc7wNY

Βρισκόμαστε σε έναν κεντρικό εμπορικό σταθμό τρένων και συγκεκριμένα παρατηρούμε την διαδικασία σύνδεσης βαγονιών σε ένα πραγματικά θηρίο τρένο μήκους 650 μέτρων !!! Ο υπάλληλος-χειριστής δεν «κουμπώνει» σωστά τον μοχλό ώθησης του τεράστιου τρένου και ως διά μαγείας, αυτό βρίσκεται ακυβέρνητο επάνω στην κεντρική γραμμή (σαν να λέμε στον κεντρικό δρόμο) και μάλιστα με πλήρη ισχύ, άρα σε πλήρη ταχύτητα ! Και χωρίς μηχανοδηγό !

Το πρόβλημα είναι, πως και ποιος θα το σταματήσει έγκαιρα, πριν αυτό φθάσει στην πόλη Στάντον, όπου τελειώνουν οι ευθείες και αρχίζουν οι στροφές (άρα είναι σίγουρος και ο εκτροχιασμός και οι παράπλευρες απώλειες..) ? Ποιος θα σώσει τους κατοίκου από την καταστροφή ?

Ο βετεράνος μηχανοδηγός Φράνκ (Ντένζελ Ουάσινγκτον), μπορεί να έχει την λύση… Σύμμαχος σε αυτή την περίεργη μάχη είναι ο «προιστάμενος» του, Γουίλ (Κρις Πάιν) και η γοητευτική σταθμάρχης, Κόνι (Ροζάριο Ντώσον).

Αυτά είναι !

Συμπέρασμα : Όχι κάτι το διαφορετικό σε ιστορία/πλοκή, μάλιστα νομίζω ότι πρέπει να έχω ξαναδεί στο παρελθόν αντίστοιχη ιστορία/ταινία, αλλά αυτή την φορά η έξοχη σκηνοθεσία με την ακατάπαυστη δράση, τον αμείωτο ρυθμό και το ασταμάτητο τρένο, κυριολεκτικά δεν σε αφήνουν να ηρεμήσεις ! 

Μία καλογυρισμένη λοιπόν περιπέτεια δράσης με ασταμάτητο ρυθμό !
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις