The Answer Man


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1187041/
Είδος Ταινίας : Ρομαντική Κομεντί
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.5 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.4 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.3 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.4 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=HNmq7tPxkPg

“Εγώ και ο Θεός“. Ένα βιβλίο που μεταφράστηκε σε περισσότερες από 100 γλώσσες προκαλώντας μαζική υστερία στους αναγνώστες του. Μέσα σε αυτό περιλαμβάνονται απαντήσεις σε πολλά θέματα που απαιτούν λύση, δοσμένες κατευθείαν από το Θεό.
Συγγραφέας του ο Άρλεν Φέμπερ (Jeff Daniels) του οποίου η ταυτότητα παραμένει μυστική για πολλά χρόνια.

Όμως ο Άρλεν στην πραγματικότητα είναι ένας άνθρωπος πολύ διαφορετικός από ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί διαβάζοντας το βιβλίο του. Ο «αποδέκτης» της γνώσης του Θεού, ο σοφός γκουρού και λυτρωτής των καθημερινών προβλημάτων είναι στην ουσία ένας εκκεντρικός και στρυφνός άνθρωπος που έχει επιλέξει τη μοναχική ζωή μακριά από έννοιες και σκοτούρες.

Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που στη ζωή του θα εισέλθουν δυο άτομα. Η γοητευτική Ελίζαμπεθ (Lauren Graham) με τον ανήλικο γιο της και ο Κρις (Lou Taylor Pucci) ιδιοκτήτης ενός μικρού βιβλιοπωλείου. Η συναναστροφή του και με τους δυο θα του αποδείξει ότι οι απαντήσεις του βιβλίου του δεν είναι αρκετές..

Συμπέρασμα : Μια χαλαρή ταινία που υπόσχεται να κρατήσει συντροφιά κάποιο ήρεμο βράδυ. Λίγο χιούμορ, λίγο φιλοσοφία και επιβεβαίωση του ρητού «Αν γνωρίζαμε τα πάντα, θα είμασταν Θεοί».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις