State Of Play


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0473705/
Είδος Ταινίας : Πολιτικό Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.6 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=2ME87tEX9Qw
Ο ρεπόρτερ Καλ Μακ Κάφρεϊ (Russell Crowe) είναι ένας αναγνωρισμένος δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Globe. Η είδηση ενός ξαφνικού θανάτου με πολιτικές προεκτάσεις, τον παρακινεί να ασχοληθεί προκειμένου να φέρει στο φως την αλήθεια για τη δολοφονία. Με τη βοήθεια της συναδέλφου του Ντέλα Φράι (Rachel McAdams), θα βρεθούν μπροστά σε ένα κυκεώνα αποκαλύψεων και συνωμοσιών που ξεπερνούν τις αρχικές τους εκτιμήσεις.

Η εμπλοκή του πολιτικού, και στενού φίλου του Καλ, Στίβεν Κόλινς (Ben Affleck) προκαλεί ερωτηματικά σε όλους καθώς δείχνει να συνδέεται άμεσα με την υπόθεση. Η πολύχρονη σχέση που τους συνδέει μοιάζει άρρηκτη, ωστόσο κλονίζεται όσο η έρευνα προχωρά. Τα πειστήρια και οι αποδείξεις είναι πλέον πολλές και όλες προς μια κατεύθυνση.

Τα πολιτικά κίνητρα και οι κρυφές επιδιώξεις του Στίβεν φανερώνονται σιγά σιγά. Η σύγκρουση των δυο καλών φίλων είναι θέμα χρόνου.

Συμπέρασμα : Μια καλή επιλογή για ένα ήσυχο βράδυ. Ένα καθαρό πολιτικό θρίλερ που σκιαγραφεί τα συχνά “αγνά” κίνητρα της πολιτικής ζωής και τα αποτελέσματα αυτής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις