Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Kilometro 31


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0460485/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2006

Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.4 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.6 /10


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=hLUQ0MVpg8k


Η Άγκαθα και η Καταλίνα (Iliana Fox) είναι δίδυμες αδερφές που έχουν ένα ιδιαίτερο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ τους. Ένα χάρισμα που τις συνοδεύει για πολλά χρόνια. Ένα περίεργο ατύχημα που θα συμβεί στην Άγκαθα στο Χιλιόμετρο 31 ενός έρημου δρόμου, θα την οδηγήσει σε βαθύ κώμα. Ένα μικρό αγόρι που έχει σχέση με το ατύχημα δημιουργεί περισσότερα ακόμα ερωτηματικά σχετικά με το περιστατικό.

Η Καταλίνα όλο και πιο συχνά αισθάνεται την παρουσία της άτυχης αδερφής της, που ζητά να την βοηθήσει. Η δυνατότητα που έχουν να επικοινωνούν η μια με την άλλη, θα οδηγήσει την Καταλίνα στο μέρος όπου συνέβησαν όλα. Εκεί στο Χιλιόμετρο 31, μαζί με τη βοήθεια των δύο φίλων τους Ομάρ (Raul Mendez) και Νούνο (Adria Collado), θα προσπαθήσουν να βρουν την άκρη του νήματος.

Δεν είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα. Το συγκεκριμένο σημείο έχει ένα παρελθόν «αφύσικων» ατυχημάτων που συνεχώς διευρύνεται. Η Άγκαθα είναι παγιδευμένη ανάμεσα σε δύο κόσμους και σε ένα αρχαίο θρύλο.

Συμπέρασμα : Μια εναλλακτική ταινία τρόμου βασισμένη κυρίως στα έντονα συναισθήματα που προκαλεί το άγνωστο. Ωστόσο το τέλος θα μπορούσε να έχει προσεχθεί λίγο περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: