30 Days of Night - Dark Days


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1320304/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια / Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 5.5 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 5.7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 5.6 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.3 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 5.8 / 10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=cL36GcU33KA

Η συνέχεια της επιτυχημένης πρώτης ταινίας του 2007, ήταν μάλλον απογοητευτική. Το φόντο της Αλάσκας που έδινε έναν άλλο τόνο στην υπόθεση του έργου, έχει αντικατασταθεί με εκείνο της μεγαλούπολης Λος Άντζελες. Το story φτωχό τόσο που μάλλον γράφθηκε στο πόδι παρότι έχουν περάσει 3 ολόκληρα χρόνια από τη δημιουργία του πρώτου μέρους. Έλλειψη φαντασίας, σεναρίου, casting και γενικά μια προσπάθεια που, συγνώμη κιόλας, απέχει κατά πολύ εκείνης του 2007! Η μέρα με την νύχτα.

Η ιστορία ξεκινά ένα χρόνο μετά τα γεγονότα στην πόλη Μπάροου της Αλάσκας. Η Stella (Kiele Sanchez) έχοντας επιζήσει από την φονική επιδρομή των βαμπίρ, έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης (σαν τη Greenpeace ένα πράγμα..) με σκοπό να ενημερώσει και να προειδοποιήσει τον κόσμο για το φαινόμενο αυτό.

Στο δρόμο της θα συναντήσει τρεις ακόμα διώκτες των βαμπίρ οι οποίοι την προσκαλούν να ενωθεί μαζί τους προκειμένου να εξολοθρεύσουν τη βασίλισσα τους Λίλιθ (Mia Kirshner). Με τον τρόπο αυτό πιστεύουν πως θα αναγκάσουν και τα υπόλοιπα να εξαφανιστούν και να αφήσουν ήσυχο τον κοσμάκι.

Συμπέρασμα : Γιατί ρε παιδιά; Αφήσατε την ατμοσφαιρική Αλάσκα όπου μπορούν να γυριστούν ταινίες μυστηρίου και τρόμου, για να πάτε στο μαγευτικό Λος Άντζελες;; Ήμαρτον, που λέει και μια ψυχή.

Περίμενα πως και πως το δεύτερο μέρος της ταινίας προσδοκώντας κάτι εξίσου καλό. Δεν λέω, είναι πράγματι δύσκολο ένα sequel να ικανοποιήσει στον ίδιο βαθμό έναν θεατή. Αυτό το συναντάμε λίγες φορές. Αλλά τέτοια διαφορά πραγματικά δεν την περίμενα. Κρίμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις