Source Code


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0945513/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Δράσης
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 8.1 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.9 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.0 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση ->  7.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία ->  8.0 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7.6 / 10
 
Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=tMdBJ_W4wYE
Ένας νεαρός άνδρας ξυπνάει μέσα σε ένα επιβατικό τρένο δίχως την παραμικρή υποψία για το πώς βρέθηκε εκεί. Η τελευταία του «πραγματική» μνήμη είναι ότι ήταν πιλότος σε στρατιωτικό ελικόπτερο στο Αφγανιστάν.
Απέναντί του στο τρένο βρίσκεται μία κοπέλα ονόματι Christina, η οποία είναι πολύ φιλική καθώς δείχνει ότι τον ξέρει πολύ καλά.

Του απευθύνεται με το όνομα Sean Fentress. Μα… αυτός θυμάται ότι τον λένε Colter Stevens !
Έι, τι γίνεται εδώ ? Κάτι δεν πάει καλά !
 
Και όντως δεν πάει καλά μιας και μετά από ακριβώς 8 λεπτά μία βόμβα ανατινάζει το τρένο, σκοτώνοντας όλους τους επιβάτες μέσα σε αυτό !
Ο φίλος μας όμως αντί να πεθάνει, «μεταφέρεται» σε, έναν ας τον πούμε, θάλαμο όπου σε πλήρη σύγχυση προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί !

«Σύμμαχος» σε αυτή την προσπάθεια είναι μία στρατιωτικός με το όνομα Goodwin, η οποία αρχικά προσπαθεί να τον ηρεμήσει….
Συμπέρασμα : Sci-Fi περιπέτεια αχαλίνωτης δράσης και ασταμάτητης πρόκλησης του μυαλού και της λογικής με τα συνεχή (χωρο)χρονικά παράδοξα που παρακολουθούμε ! Φιλότιμος και αξιοπρεπής σε έναν περίεργο ρόλο ο Jake Gyllenhaal, δίνει ότι μπορεί και μάλλον τα καταφέρνει, μιας που η ταινία τελικά παρακολουθείται άνετα ,ειδικά τώρα που είναι και καλοκαιράκι, παρά την διαστρέβλωση του κόσμου που ξέρουμε ! Εμπρός στον δρόμο που χάραξε το Inception !

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις