Husk


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1504403/
Είδος Ταινίας : Τρόμου
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 4.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 4.4 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 4.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 4.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 4.5 / 10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=aTZndNe8tEc
Μια παρέα φίλων ύστερα από ένα ατύχημα βρίσκει καταφύγιο σε μια αγροικία. Σύντομα θα ανακαλύψουν πως η κατοικία είναι το επίκεντρο μιας υπερφυσικής και τελετουργικής δύναμης.

The HUSK ξεκινά όπως πολλές ταινίες τρόμου, τέτοιου είδους. Μια παρέα εφήβων κατευθύνονται σε ,ποτέ δεν μάθαμε, άγνωστη κατεύθυνση. Ξαφνικά μια παρέα καμικάζι από κοράκια πέφτουν πάνω στο αυτοκίνητο τους με αποτέλεσμα να βγουν από την πορεία τους και να καταλήξουν σε ένα χωράφι από καλαμπόκια. Μόλις συνέρχονται συνειδητοποιούν ότι ένας φίλος τους αγνοείται έχοντας πάρει μαζί του τα κλειδιά του αυτοκινήτου (άσχετο).

Καθώς βρίσκονται στην διαδικασία ευρέσεως του φίλου τους ανακαλύπτουν ένα σπίτι πέρα από το χωράφι. Φθάνοντας εκεί βλέπουν έναν άνθρωπο σε μια μηχανή (μάλλον ήταν μάρκας singer) να φτιάχνει μια μάσκα σκιάχτρου. Παράλληλα ο φίλος του δολοφονείται από ένα πλάσμα που φορά τέτοια μάσκα και η αλυσίδα συνεχίζεται…

Συμπέρασμα : Το HUSK είναι μια επίπεδη και γενική ταινία. Δεν κάνει κάτι διαφορετικό ή αξιοσημείωτο από ιδίου τύπου ταινίες. Προσωπικά δεν βρήκα κερδισμένος βλέποντας την. Αλλά άμα σας αρέσουν οι ταινίες τρόμου με teen…Καλή διασκέδαση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις