Battle: Los Angeles


Πληροφορίες για την Ταινία: http://www.imdb.com/title/tt1217613/
Είδος Ταινίας : Επιστημονικής Φαντασίας / Sci-Fi
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 6.6 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.6 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.5 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 7.1 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7.2 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.8 /10



Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=CWPkJD0YHeM

Ο κόσμος κινδυνεύει για ακόμα μια φορά από την έλευση εξωγήινων. Μόνο που αυτή τη φορά η μάχη ξεκινάει απότομα και χωρίς πολλά-πολλά.

Μια εντυπωσιακή πτώση μετεωριτών στη Γη γίνεται αφορμή για την ενεργοποίηση του στρατιωτικού συναγερμού. Οι δυνάμεις του στρατού βγαίνουν στο δρόμο ενώ ελικόπτερα κάνουν την εμφάνιση τους προσπαθώντας να επιβλέψουν την κατάσταση αλλά και να βοηθήσουν τους πολίτες. Αυτό όμως που δεν περίμεναν, ήταν η απροσδόκητη εμφάνιση των γνωστών μας πλασμάτων από κάποιον άλλο γαλαξία, που στην ουσία κρύβονταν στο πλήθος των μετεωριτών.
Η έλευση τους σκορπίζει τον τρόμο, καταστρέφοντας πόλεις και περιουσίες και εξολοθρεύοντας πλήθος ανθρώπων που μάταια προσπαθούν να σωθούν τρέχοντας πέρα δώθε στους κατεστραμμένους δρόμους. Από τα λίγα "κάστρα" που ακόμα στέκονται όρθια είναι η πόλη του Λος Άντζελες, στην οποία μια ομάδα επίλεκτων στρατιωτών προσπαθεί να αντισταθεί και να αμυνθεί μπροστά στην θανάσιμη εξωγήινη απειλή.

Ο λοχίας Michael Nantz (Άαρον Έκχαρτ) είναι εκείνος που με αυταπάρνηση θα ηγηθεί της προσπάθειας αντίστασης μαζί με ένα μικρό αριθμό θαρραλέων στρατιωτών. Η πείρα του πολύτιμη και απαραίτητη στο δύσκολο αγώνα απέναντι στα τερατόμορφα πλάσματα που επισκέφθηκαν για ακόμα μια φορά τον πλανήτη μας.

Συμπέρασμα: Γρήγορη ταινία δράσης χωρίς διακοπές και ανιαρές υποθέσεις συνομωσίας που συνοδεύουν πάντα την έλευση των εξωγήινων. Ήρθαν και κάτι πρέπει να κάνουμε γι αυτό! Τελεία και παύλα.
Η Γη, λοιπόν, για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τις δυνάμεις από κάποιον άλλο γαλαξία. Οι άνθρωποι θα κληθούν αρκετές φορές φέτος να υπερασπιστούν τα δοξασμένα χώματα της, μιας και πληθώρα ταινιών με εξωγήινα όντα πρόκειται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες φέτος. Ο πόλεμος των άστρων, των πλανητών ή όπως αλλιώς θέλετε θα έχει την τιμητική του και εμείς από τις καρέκλες των αιθουσών πρέπει να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για να βρούμε κάποιο εισιτήριο προκειμένου να μάθουμε την εξέλιξη του.

Ps: Ερώτημα: Το «τσουνάμι» των ταινιών επιστημονικής φαντασίας μήπως μας προϊδεάζει για μια όντως ενδεχόμενη συνάντηση με τα πράσινα ανθρωπάκια; Ίσως και πιο σύντομα από ότι περιμένουμε;;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις