Drag Me to Hell


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1127180/
Είδος Ταινίας : Θρίλερ
Έτος Παραγωγής : 2009

Πλοκή / Ιστορία -> 7.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.9 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=BUZTybLlWKI

Το Drag Me To Hell δεν θυμίζει ούτε κατά διάνοια τα μέχρι τώρα θρίλερ που έχετε δει. Συγκεντρώνει όλα εκείνα τα στοιχεία ενός δυνατού θρίλερ σε συνδυασμό όμως με κάποιες διασκεδαστικές σκηνές, που γεμίζουν τα κενά διαστήματα που είναι λογικό μια ταινία να εμφανίζει στο σύνολο της.

Η Κριστίν Μπράουν (Alison Lohman) είναι μια τραπεζική υπάλληλος που προσδοκά κάποια στιγμή σε μια προαγωγή ως αναγνώριση της αφοσίωσης και εργατικότητας που έχει επιδείξει έως τώρα. Ο στόχος μοιάζει εφικτός εφόσον καταφέρει να ξεπεράσει τον ''αντίπαλο'' συνάδελφο της ο οποίος έχει τις ίδιες βλέψεις.

Στην προσπάθεια της αυτή, η Κριστίν αποφασίζει να αρνηθεί την παράταση της δόσης ενός δανείου σε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η έκκληση της γυναίκας αφήνει ασυγκίνητη την Κριστίν και αυτό εξοργίζει την ηλικιωμένη με αποτέλεσμα να την καταραστεί! Η κατάρα αλλάζει άρδην τη ζωή της νεαρής κοπέλας, την επηρεάζει και την ακολουθεί σε κάθε της κίνηση.

Η λύση μία! Η απαλλαγή από αυτήν μιας και σύντομα πρόκειται να την οδηγήσει στο δρόμο χωρίς γυρισμό. Θα έκανε τα πάντα για να ξεφύγει. Μπορεί όμως;

Συμπέρασμα : Μια απρόσμενα καλή περίπτωση που δείχνει να έχει κάτι το διαφορετικό. Ο σκηνοθέτης Sam Raimi (Spiderman 3, Evil Dead, κτλ.) χειρίζεται με μαεστρία το πρωτότυπο σενάριο κατορθώνοντας να μας προσφέρει ένα αξιόλογο θρίλερ που αφήνει ικανοποιημένο το θεατή.

Γρήγορο και απολαυστικό, με σκηνές που θα σας τρομάξουν και θα σας κάνουν να ξεχάσετε αρκετές άγευστες ταινίες θρίλερ που κυκλοφορούν κατά καιρούς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις