Easy A

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1282140/
Είδος Ταινίας : Νεανική Κωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010
 
Πλοκή / Ιστορία -> 6.7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.7 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.3 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.5 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=QZ4EwBtyfaA
Πόσο μπορεί να βλάψει το μικρό ψεματάκι της Όλιβ (Emma Stone) στην καλύτερη της φίλη Ριάνον (Alyson Michalka); Κανονικά λίγο εκτός αν μεσολαβήσει η θεοσεβούσα Μάριαν (Amanda Bynes) οπότε και λαμβάνει κύμα χιονοστιβάδας με αποτέλεσμα να διαδοθεί με ρυθμούς Coyote (Road Runner) από την μια άκρη του σχολείου στην άλλη!

Η “πρώτη φορά” της Όλιβ γίνεται πλέον καθημερινό θέμα συζήτησης.. Και σαν να μην έφθανε αυτό, η καλόκαρδη κοπέλα αποφασίζει να βοηθήσει και έναν συμμαθητή της προκειμένου να πείσει για το ανδρικό image του. Άρχισαν τα όργανα και άντε να σταματήσουν τώρα! 

Η μια φήμη φέρνει την άλλη, η μια βοήθεια της Όλιβ φέρνει την άλλη και το χαμηλό τόνων κορίτσι γίνεται το “εύκολο κορίτσι” της ιστορίας. Και τι δεν της καταλογίζουν πια! Η χαμογελαστή μαθήτρια πρέπει να σταματήσει να διασύρεται και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Με όπλο το χιούμορ και αυτή τη φορά την αλήθεια.

Συμπέρασμα: Νέοι ηθοποιοί, φρέσκα πρόσωπα και μια Emma Stone απόλαυση! Αποτελεί το highlight της ταινίας με τον τρόπο που υποδύεται το καλό κορίτσι που μετατρέπεται σε θύμα των διαδόσεων. Συμπεριφέρεται λες και δεν συμμετέχει σε ταινία αλλά το ζει ως καθημερινότητα!  
  s: Μια μικρή ένσταση για το κάπως απότομο τέλος.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις