Unknown


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1401152/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 7 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 7.2 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 7.1 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.7 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.8 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 7 /10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=bcE2dGpyDyk

Ο Δρ. Μάρτιν Χάρις (Liam Neeson) με τη σύζυγο του Λίζ (January Jones) βρίσκονται στο Βερολίνο για ένα συνέδριο βοτανολογίας. Ο Δρ. Μάρτιν είναι επίσημος προσκεκλημένος έχοντας εξέχοντα ρόλο σε αυτό. Ωστόσο ένα ξαφνικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα θα τον υποχρεώσει να πέσει σε κώμα για λίγες μέρες αλλάζοντας άρδην τη ζωή του.

Όταν συνέρχεται αντιλαμβάνεται ότι όλα έχουν αλλάξει! Η γυναίκα του δεν τον αναγνωρίζει ενώ ένας άλλος άνδρας έχει πάρει τη θέση του δίπλα της. Το όνομα του, η επαγγελματική του θέση και ολόκληρη η ζωή του έχουν αντικατασταθεί από ένα άγνωστο προς αυτόν άτομο. Η ταυτότητα του έχει χαθεί για πάντα.

Με τη βοήθεια της κοπέλας που τον έσωσε στο δυστύχημα Τζίνα (Diane Kruger) και του ιδιωτικού ντεντέκτιβ Ernst Jurgen (Bruno Ganz) ο Δρ. Μάρτιν θα προσπαθήσει να βάλει ένα τέλος στο μυστήριο που έχει αναστατώσει τη ζωή του. Ένα περίεργο παιχνίδι βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε αυτό.

Συμπέρασμα: Η προσωπικότητα του Liam Neeson βάζει τη σφραγίδα της ακόμα μια φορά. Ένα κατασκοπευτικό παιχνίδι αγωνίας που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

Η αναζήτηση της πραγματικής ταυτότητας ενός ανθρώπου που είδε τη ζωή του να αλλάζει απρόσμενα μέσα σε μια στιγμή. Γρήγορη δράση και πλοκή σε μια ταινία που δεν σε αφήνει αδιάφορο, μιας και η εξέλιξη της δεν μπορεί να θεωρηθεί αναμενόμενη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις