The Green Hornet


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt0990407/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια
Έτος Παραγωγής : 2011

Πλοκή / Ιστορία -> 6.2 / 10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6.4 / 10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6.6 / 10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6.5 / 10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 6.6 / 10

Τελική Βαθμολογία -> 6.5 / 10


Δείτε το trailer:  http://www.youtube.com/watch?v=PMA-taGtfXs

O Μπριτ Ράιντ είναι ο γιος του μεγαλύτερου μεγιστάνα των ΜΜΕ στο Λος Άντζελες και ζει ξένοιαστος μια πολυτελή ζωή γεμάτη πάρτι και ξενύχτια, μέχρι ο πατέρας του να βρεθεί νεκρός μυστηριωδώς και ο Μπριτ να κληρονομήσει την τεράστια περιουσία του. Κάνοντας μια αναπάντεχη συμμαχία με τον Κάτο, τον πιο εργατικό κι εφευρετικό υπάλληλο του πατέρα του, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κάτι σημαντικό για πρώτη φορά στη ζωή τους: να πολεμήσουν το έγκλημα. Για να το κάνουν αυτό, όμως, αποφασίζουν να γίνουν και οι ίδιοι εγκληματίες. Προστατεύουν τον νόμο, καταπατώντας τον!

Ο Μπριτ γίνεται ένας νέος εκδικητής με την ονομασία Πράσινη Σφήκα και ο Κάτο ο πολύτιμος βοηθός του. Ο Κάτο, χρησιμοποιώντας τις μοναδικές του ικανότητες, κατασκευάζει το απόλυτο ρετρό όπλο, την Μαύρη Καλλονή, ένα άφθαρτο αμάξι, ένα κινητό φρούριο με το οποίο χτυπάνε τους κακούς κι αρχίζουν να χτίζουν τη φήμη τους. Με τη βοήθεια της νέας γραμματέα του Μπριτ, της Λενόρ Κέις, κυνηγάνε τον άνθρωπο που ελέγχει ολόκληρο τον υπόκοσμο του Λος Άντζελες: τον Μπέντζαμιν Τσουντνόφσκι. Αλλά ο Τσουντνόφσκι έχει κι αυτός τα δικά του σχέδια: να εντοπίσει και να καταστρέψει την Πράσινη Σφήκα, μια για πάντα.

Το «green hornet» concept δεν είχε ένα φρέσκο νόημα να προσφέρει κι αν το προσάρμοζαν αλλάζοντάς του τα φώτα, το «Kick-Ass» ήδη τα είχε πει όλα για την επίδραση των comics στις ζωές των ανθρώπων που απορροφούνται μέσα στο μυθικό σύμπαν για να ξεπεράσουν προβλήματα.

Συμπέρασμα : Οποίος είναι fan αυτού του είδους να το προσθέσει στην οπτική του συλλογή. Εμείς απλά θυμίζουμε : Προστάτεψε τον νόμο παραβιάζοντας τον!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις