Leap Year


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1216492/
Είδος Ταινίας : Αισθηματική Κομεντί
Έτος Παραγωγής : 2010


Πλοκή / Ιστορία -> 5/10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 6/10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 6/10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 4/10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 7/10

Τελική Βαθμολογία -> 5.6 /10


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Etm4VMLrSnc

Μία αρκετά συμπαθητική ταινία, η οποία στοχεύει αλλά και θα λατρευτεί από τα ρομαντικά άτομα.
Πρόκειται για την ιστορία μίας τελειομανούς κοπέλας, η οποία παρά-έχει βάλει σε τάξη την ζωή της και την καθημερινότητα της και από μία παρεξήγηση, περιμένει την πρόταση γάμου από τον φίλο της.

Η πλάκα είναι ότι τελικά η πρόταση γάμου δεν της γίνεται και όταν ο φίλος της πάει στην Ιρλανδία για ένα επαγγελματικό ταξίδι, αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να εκμεταλλευτεί μία παλιά Ιρλανδική παράδοση που λέει ότι την 29η Φεβρουαρίου και μόνο τότε (δίσεκτο έτος – leap year) μπορούν οι γυναίκες να κάνουν εκείνες πρόταση γάμου στους φίλους τους !
Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για εκείνη….

Συμπέρασμα : Μία καλή και ευχάριστη ταινία, με όμορφες αλλά και αστείες στιγμές, που μας μαθαίνει και μερικά πράγματα για την ζωή.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα για εκείνες τις βραδιές που θα καθίσετε με το ταίρι σας στο σπίτι και θα δείτε μαζί κάποιο εργάκι !!!

Σχόλια

Ο χρήστης Ο Πρόεδρος είπε…
Φίλε Φαντομά καλή επιλογή ταινίας (αν και άργησα λίγο να τη δω). Από τις ωραιότερες ρομαντικές ταινίες που έχω δει τελευταία. Συγκινητική αλλά ταυτόχρονα και αστεία, με εναλλαγή συναισθημάτων εκατέρωθεν. Το Ιρλανδικό στοιχείο σίγουρα προσθέτει άλλο χρώμα. Εγκρίνεται!

Δημοφιλείς αναρτήσεις