I Am Virgin

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1568927/
Είδος Ταινίας : (Ελεεινή) Αισθησιακή ΣεξοΚωμωδία
Έτος Παραγωγής : 2010

Πλοκή / Ιστορία -> 2/10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 0/10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 2/10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 1/10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 3/10

Τελική Βαθμολογία -> 1.6 /10

Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=M507x7rkqAo

Τα πολλά λόγια είναι τουλάχιστον περιττά για αυτή την απίθανη ταινία… Όμως πρέπει να γράψω κάτι, μπας και προφυλάξω κανένα άνθρωπο από το να δει αυτό το πράγμα….

Η ιστορία λοιπόν έχει ως εξής : Ένας ιός (τι πρωτότυπο..) έχει εξαπλωθεί στον πλανήτη μας, ο οποίος επηρεάζει μόνο τις γυναίκες, μετατρέποντας τες σε βαμπίρ αλλά αντί για αίμα έχουν αστείρευτη δίψα για σεξ !
Ο πρωταγωνιστής είναι το τελευταίο αρσενικό που έχει επιβιώσει στην Γη αλλά εκτός αυτού έχει και το special προνόμιο να είναι και παρθένος !!!
Οπότε καταλαβαίνετε πως αντιδρούν οι βαμπιρένιες φίλες μας μόλις τον μυρίσουν …

Συμπέρασμα : Μία πραγματικά ελεεινή ταινία, που ούτε καν οι αισθησιακές (soft) σκηνές σεξ που βρίσκονται διάσπαρτες σε αυτή, δεν δίνουν λόγο για να δείτε αυτή την ταινία…
 
*Σημείωση : Αν τελικά την δείτε (με δική σας ευθύνη…), προσέξτε στην αρχή (νομίζω στο 1ο λεπτό) στους τίτλους της ταινίας μία σκηνή που υποτίθεται ότι δείχνει τα επεισόδια που γίνανε στους δρόμους με την εξάπλωση του ιού.
Η σκηνή αυτή δείχνει κάποιες πραγματικές «εχθροπραξίες» στο Σύνταγμα !!!! Γεια σου ρε Ελλαδάρα !!! Παντού πρώτοι είμαστε !!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις