Dark Lurking

Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1391579/
Είδος Ταινίας : Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας
Έτος Παραγωγής : 2010


Πλοκή / Ιστορία -> 4/10
Χαρακτήρες / Ηθοποιία -> 2/10
Εξέλιξη / Φινάλε -> 2/10
Ηχητικά Εφέ / Μουσική Επένδυση -> 6/10
Σκηνοθεσία / Φωτογραφία -> 5/10

Τελική Βαθμολογία -> 3.8 /10

Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=OCWG1SMLR-4
Όταν διάβασα την ιστορία της ταινίας αυτής, είπα «Ώπα μεγάλε, εδώ είσαι !!». Καθότι λάτρης των περιπετειών δράσης και πόσο μάλλον αυτών με sci-fi περιεχόμενο.. Βλέπετε το έργο αυτό παρουσιαζόταν σαν ένας πραγματικός κλώνος του Aliens !
Βέβαια μέχρι εκεί γιατί τελικά αποδείχθηκε για μια απίθανη μπούρδα που έχει αντιγράψει και εγώ δεν ξέρω πόσες άλλες γνωστές ταινίες !!
(Ωραίο θέμα για quiz, τι λέτε ?)

Λοιπόν, το όλο concept έχει ως εξής :  Σε ένα υπόγειο επιστημονικό εργαστήριο, «κάτι πάει πολύ στραβά» (το moto της ταινίας..) και ξεσπάει ένας ιός (υπόγειο εργαστήριο & ιός = Resident Evil !).. Υπάρχουν 8 επιζώντες οι οποίοι αν θέλουν την ταπεινή ζωούλα τους, θα πρέπει να βγουν στην επιφάνεια, περνώντας ανάμεσα από σκοτεινούς διαδρόμους ! Όπως καταλαβαίνετε αυτό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν ορδές πανασχημότατων τεράτων (σκοτεινοί διάδρομοι & στρατιώτες & τέρατα = Alien !!) !! Ανάμεσα στους επιζώντες υπάρχει όμως μία τύπισσα η οποία αποδεικνύεται ότι είναι «κάτι άλλο» και φαίνεται να «αισθάνεται» κάπως τα τέρατα (περίεργη τύπισσα & επαφές με τα τέρατα = Alien 4 !)..

Όλα τα λεφτά ο τρόπος που μιλάει ο ένας στρατιώτης… Μοιάζει να ζορίζεται απίστευτα για να βγάλει αυτή την ελεεινή φωνή και όπως καταλαβαίνετε είναι τουλάχιστον αστείο το αποτέλεσμα !!!

Συμπέρασμα : Αυστραλιανή (υπερ)παραγωγή (καλά ντε, πλάκα κάνω, μη βαράτε !!!!), που δεν σέβεται ούτε τον εαυτό της, αλλά προσβάλει και τα έργα τα οποία αντιγράφει…. Η πλάκα είναι ότι οι Αυστραλοί το θεωρούν blockbuster και τους πήρε και 4 χρόνια να το φτιάξουν αυτό το «αριστούργημα»… Μακριά !!!! Αν την δείτε, «μπορεί κάτι να πάει στραβά…»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις