Goon


Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1456635/
Είδος Ταινίας : Κωμωδία / Αθλητική
Έτος Παραγωγής : 2011

 Υπόθεση


Το Hockey είναι στην Αμερική από τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Άκρως εντυπωσιακό, με ταχύτητα, ενθουσιώδες κοινό αλλά και σκληρότητα μεταξύ των αντιπάλων παιχτών. Σε αυτή τη μικρή λεπτομέρεια στηρίζεται όλο το story της ταινίας!

Ο Ντάγκ (Seann William Scott) είναι ένα συνηθισμένο ευγενικό παιδί με ένα χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει. Διακρίνεται για τη δύναμη του αλλά και το πάθος του να βοηθάει τους άλλους. Όταν λοιπόν του δίνεται η δυνατότητα να αλλάξει ζωή, την εκμεταλλεύεται και αποτελεί μέρος μιας ομάδας hockey που προσπαθεί να μπει στα play-off του τοπικού πρωταθλήματος.

Ορμώμενος από την ευκαιρία που του δίνεται προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» αλλά και ταυτόχρονα πρόθυμος να δώσει και τη ζωή του για τους συμπαίχτες του, ο Ντάγκ θα κερδίσει πολύ περισσότερα από ότι υπολόγιζε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Συμπέρασμα: Κωμωδία που δεν αντιπροσωπεύει ακριβώς το είδος αυτό. Βασισμένη κυρίως στην υπερβολή και στην υπέρμετρη σκληρότητα του συγκεκριμένου σπορ, το Goon μάλλον χάνει παρά κερδίζει.



Τι μας άρεσε

-      Όχι κάτι ιδιαίτερο. «Πέρασε και δεν ακούμπησε» που λένε..


Τι δεν μας άρεσε

-      Υπερβολή που ξεπερνάει τα όρια (ακόμα και εκείνα της φαντασίας)

-      Είναι στιγμές που νομίζεις ότι πρόκειται για ταινία-αφιέρωμα στον χουλιγκανισμό παρά μια κωμική ταινία με φόντο τον αθλητισμό


Βαθμολογία :58%


Δείτε το trailer: http://www.youtube.com/watch?v=NfOZaquIhG8&feature=relmfu

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις