All Good Things



Πληροφορίες για την Ταινία : http://www.imdb.com/title/tt1175709/
Είδος Ταινίας : Ερωτικό Θρίλερ / Μυστηρίου
Έτος Παραγωγής : 2010

Υπόθεση

Ο Ντέιβιντ (Ryan Gosling) είναι ένας νεαρός χαμηλών τόνων με συχνές τάσεις απομόνωσης. Γιος του εύπορου μεσίτη Σάνφορντ Μαρκς (Frank Langella), αναλαμβάνει ένα κομμάτι των κακόφημων επιχειρήσεων του που απαιτούν προσοχή και διακριτικότητα.
Ο παράφορος έρωτας του για την Κέιτι (Kirsten Dunst) είναι κάτι που τον δυναμώνει αλλά ταυτόχρονα τον οδηγεί και σε ακραίες και βίαιες συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τη γενικότερη του εικόνα προς τα έξω. Η ανάγκη της Κέιτι για ένα παιδί εμφανίζει μια σκοτεινή πλευρά που δείχνει να έχει σχέση από τα τραυματικό περιστατικό της αυτοκτονίας της μητέρας του.

Αρκετά χρόνια μετά, η Κέιτι έχει εξαφανιστεί και κανείς δεν δείχνει να γνωρίζει κάτι για εκείνη. Ο Ντέιβιντ ζει ινκόγκνιτο σε ένα διαμέρισμα ντυμένος ως γυναίκα, ενώ δυο πρόσωπα (ένας άνδρας και μια γυναίκα) εξακολουθούν να διατηρούν επαφή μαζί του κάτω από περίεργες συνθήκες.

Η δίκη έχει ξεκινήσει. Ο φάκελος της εξαφάνισης της Κέιτι έχει ανοίξει για τα καλά και η αστυνομία αναζητά τον υπαίτιο της υπόθεσης. Στο σκαμνί η μυστηριώδη φυσιογνωμία του Ντέιβιντ που προσπαθεί να διευκολύνει ή να αποπροσανατολίσει την έρευνα της δικαιοσύνης..

 Τι μας άρεσε

-      Το πέπλο μυστηρίου γύρω από τον ήρωα

-      Η Kirsten Duns σε κάτι τελείως διαφορετικό από το Spiderman..

-      Ότι η ιστορία εκτυλίσσεται στη θρυλική στη δεκαετία του '80

-      Η σκηνοθεσία του Andrew Jarecki (“Συλλαμβάνοντας τους Φρίντμαν)

Τι δεν μας άρεσε

-      Τα αναπάντητα ερωτήματα και το ομιχλώδες τοπίο στο φινάλε

-      Το αφηγηματικό (θυμίζοντας ντοκιμαντέρ) στυλ της ταινίας

Βαθμολογία : 68%




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις